PT AT HOME !

PT-studioet brenner for at treningsglede skal være for alle, uansett alder eller begrensninger. Forskning har vist at styrketrening gir bedre helse og forlenger livet, også hvis man starter opp i voksen alder.

Derfor startet studioet opp med PT AT HOME allerede i 2015. Du kan dermed booke din personlige trener hjem til deg for å tilrette et program kun for deg, hjemme i din egen stue!

Du trenger ikke å ha utstyr! Jeg tar med det utstyret som du ønsker!

Vi bruker kroppsvekt, benker, stoler, sofa eller trapper.

Og om ønskelig kan jeg ta med meg en matte, treningsstrikk, vekter 2-4 kg, PT-tau og evt en fitnessball. Timene varer i 50 minutter og vil inneholde ønsket/ avtalt styrketrening, evt balansetrening, stabilisering og mobilitet/bevegelsestrening/stretching. Første time vil i tillegg inneholde kartleggingssamtal, og du får i tillegg et treningsprogram i PDF-fil tilsendt på Mail.

Her finner du informasjon om enkelttimer:

Her finner du informasjon om pakkepris 10 timer:

Nyeste kommentarer

21.03 | 09:29

Så supert, jeg sender deg link via messenger 😊

21.03 | 08:51

Ønsker å få tilsendt treningsbakke for hjemmebruk.

04.12 | 10:18

Hei! Du kan se under fanen PTE-klubben her inne på hjemmesiden, eller under timeplan. Der finner du alle åpne gruppetimer i orange skrift😊Du kan også maile meg på elinstenersen@hotmail.com

04.12 | 07:26

Hei Jeg har ikke Facebook og lurer på hvordan jeg eventuelt kan få oversikt over ukentlige timer. Er i hovedsak interessert i Åpne Smallgroupstimer.

Del denne siden