Del denne siden

Her er noen tilbakemeldinger fra fornøyde kunder hos meg både på gruppetrening, personlig trening og livsstil (8 totalt):

PT-kunde Karianne Kolsing (Bilde til høyre/øverst):

"PT-timene har gitt økt styrke blant annet i kjernemuskulatur og kne.

Dette har hjulpet i løpetreningen og egen styrketrening".

PT-kunde Eldbjørg Fagerjord (eier av Kroglia Kulturgård, bilde nr 4 helt nederst ):
"Elin er motiverende, har godt humør og evnen til å pushe,
samtidig som hun er observatn på dagsformen - noen ganger kan man pushes
hardere enn andre ganger. Hun møter meg ut fra der jeg er med en travel hverdag.
En økt hos Elin er givende og positiv, og det føles trygt å ta opp spørsmål rundt helse og trening".

 DinLivsstil-kunde Hege Mathisen:

Ga 5 stjerner på facebooksiden og kommenterte: "Fantastiske Elin som gir motivasjon og styrke på veien til målene dine".

Kathrine Johansen, PT-kunde og gruppetreningskunde:

Sendte melding etter en treningstime med kondis intervall: "Ville bare gi tilbakemelding på at treninga i går var helt super. Så artig og variert!".

Hilde-Kristin Myrstad, gruppetreningskunde:

Hilde startet opp med egentrening i september 2015, og begynte på gruppetreninger på studioet her i november 2015. Hun trener 3 ganger i uken i varierte grupper; catslide og Burnern. Hun gjorde kun forholdsvis småe justeringer med sitt kosthold, hun ønsket ikke å nekte seg selv noe. Hun har hatt et fantastisk godt resultat med fin vektnedgang, og hun hadde til og med fin vektnedgang i jula. Et godt eksempel på at det nytter med små og moderate justeringer.

Marit Holm, Kostholds- og veiekunde (bilde nr 1 nederst):

Marit elsker å danse. Hun ønsket å justere litt på kostholdet og fikk en kostplan av meg. I tillegg var hun innom studioet jevnlig for kroppsanalysemåling. Der fikk hun fulgt med fettprosent og muskelmasse. Hun oppnådde et kjempegodt resultat med økt muskelmasse.

Trond Hagen, PT-kunde (bilde nr 2 nederst):
Trond trener PT to ganger i uken jevnlig gjennom året, og er nå i 2016 på sitt andre år som PT-kunde. Han sier at dette skulle han begynt med for lenge siden. Han driver eget entreprenørfirma, og jobber lange arbeidsdager. Han sitter mye i maskin og dette tærer nok på kroppen. Med PT-treningen har han blitt bedre i blant annet rygg og skuldre, og han forebygger skader og har styrket opp både kjernemuskulaturen og ellers hele kroppen. I starten fikk han rettledning fra sin terapeut angående trening, men har nå ikke trengt å gå til fysio på lange tider :)

Susanna Kolåsæter, PT- og livsstilskunde (bilde nr 3 nederst):

Susanna trente litt uten mål i starten, men da hun startet med personlig trening her på studioet, fikk hun øynene opp for styrketrening og satte seg livsstilsmål. Hun trener nå variert og ser stadig forbedring. Hennes største utfordring med en livsstilsendring var nok kostholdet og det mentale. Hun spiser nå bedre, og tar seg også tid til restitusjon :) Du kan se et lengre intervju med henne på youtubekanalen under Personlig trener Elin.